Säilytä ja käytä hyväksesi saamasi jäsenposti ja kalenteri. Käytä edut hyödyksesi. Lue

26.11.2016

Olet saanut liitoltamme vuoden 2017 kalenterin ja muutakin infoa. Rakentaja-kalenteriin merkitse kukin työpäivä tai tapahtumia muuten. Se voi olla myöhemmin arvokasta. Veroilmoituskin on helppo tehdä, kun kirjaat tapahtumat ylös.

Lisäliite osiossa on tiivistettynä tärkeää tietoa. Myöskin lomaetukohteet on siinä mainittu. Käytä niitä hyväksesi. Saamasi jäsenetu on merkittävä taloudellisesti. Lomailet ja yövyt erittäin edullisesti Rakennusliiton korttia hyödyntäen.

Varaukset tehdään puhelimella tai netin kautta ja ilmoitat samalla jäsennumerosi. Myös majoitukseen mennessä ota jäsenkorttisi ja henkilöllisyystodistus mukaan.

Liittomme käyttää jäsenmaksut suorittamalla ja olemalla jäsenten turvana eri asioissa. Riita-asiossa saamasi apu jäsenenä, voi olla taloudellisesti erittäin merkittävää.

Mitään palatseja ei rakenneta jäsenmaksuilla. Kaikki toiminta on jäsenten parhaaksi.

Jäsenet myöskin valitsevat henkilöt liittomme johtoon. Rakennusliiton hallitus on ylin asioista päättävä elin, se koostuu vain ja ainoastaan jäsenistämme.

Kun nytkin seuraatte mitä uutisissa sanotaan, voidaan olettaa että liittojen on syytä olla olemassa ja voimissaan. Myös tulevaisuudessa.

Kari